Kontakti

Telefon dhe fax:

Prej Maqedonisë: (0) 2 3221-154, 076 278-466

Jasht Maqedonisë: +389 2 322 11 54; +389 (0)76 278-466

Adresa postare:

Moneta Finacial Services,

Bul. Kërste Misirkov nr. 76, Shkup 1000

Orari i thirrjeve

H – P: 08:00 PD – 19:00 MD

SH: 09:00 PD – 17:00 MD

e-mail: info@moneta.mk